Jogi nyilatkozat

A Peremartoni Ipari Park Kft a lehetőségeihez mérten megtette annak biztosítását, hogy a peremartoniparipark.hu weboldalon közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában, illetve szükség szerint aktualizálásra kerüljön.

Ennek ellenére a Peremartoni Ipari Park Kft sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal felelősséget, illetve szavatosságot a weboldalán található információkért és a jogát fenntartja arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A Peremartoni Ipari Park Kft nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen esetleges pontatlanságért, illetve hiányosságért.

A Peremartoni Ipari Park Kft nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Peremartoni Ipari Park Kft weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a Peremartoni Ipari Park Kft -nek, elfogadja, hogy a Peremartoni Ipari Park Kft -nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a Peremartoni Ipari Park Kft az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.


Nyomtatás